TV raspored

 • 01:40

  05. svibanj

  Vrisak 3

  U trećem nastavku ove američke horor-franšize, Sidney posjećuje set filma "Ubod 3", nakon što slike njezine majke postanu trag u nizu ubojstava koja su se dogodila u Hollywoodu.

 • 04:40

  05. svibanj

  Gospodin i gospođa Smith (2005.)

  Bračni par ustaljene svakodnevice saznaje da su oboje plaćeni ubojice koje su konkurentske agencije angažirale da se međusobno eliminiraju.

 • 07:55

  05. svibanj

  Star Trek S one strane (2016.)

  Posada USS Enterprisea istražuje najudaljenije krajeve neistraženog svemira dok se susreću s novim nemilosrdnim neprijateljem koji stavlja na kušnju njih i sve što Federacija predstavlja.

 • 10:15

  05. svibanj

  Nim na otoku mašte (2008.) Novo

  Mašta i stvarnost sudaraju se nakon što otac djevojčice Nim nestane na moru. Sudbina joj donosi autoricu njezinog omiljenog serijala o Alexu Roveru s kojom će krenuti u potragu za svojim ocem.

 • 12:15

  05. svibanj

  Kung fu panda 2

  Po i njegovi prijatelji bore se kako bi spriječili nevaljalog pauna da osvoji Kinu ubojitim novim oružjem, no prvo se Zmajski ratnik mora pomiriti sa svojom prošlošću.

 • 14:00

  05. svibanj

  Mačak, ne diraj mu šešir

  Život dvoje djece koja se dosađuju preokrene se naglavce kad ih posjeti mačka koja govori.

 • 15:40

  05. svibanj

  Forrest Gump (1994.)

  Povijest Sjedinjenih Američkih Država od 1950-ih do 1970-ih razvija se iz perspektive čovjeka iz Alabame s IQ od 75 koji čezne za ponovnim susretom sa svojom ljubavi iz djetinjstva.

 • 18:30

  05. svibanj

  Gospodin i gospođa Smith (2005.) Novo

  Bračni par ustaljene svakodnevice saznaje da su oboje plaćeni ubojice koje su konkurentske agencije angažirale da se međusobno eliminiraju.

 • 21:00

  05. svibanj

  Kill Bill 2

  Ovo je zaključak priče o osveti u režiji Quentina Tarantina. Uma Thurman vraća se kao Nevjesta koja se osvećuje profesionalcima koji je žele ubiti i pronaći svoju kćer.

 • 23:35

  05. svibanj

  As u rukavu

  Kad izvođač iz Las Vegasa koji je postao cinkaroš odluči postati pokajnik i svjedočiti protiv mafije, čini se da bi se puno ljudi željelo pobrinuti da više ne bude među živima...

O nama

Ludi smo za filmovima: od francuskih komedija, skandinavskih trilera i britanskih drama, sve do ponajboljih holivudskih uradaka. Od suvremenih do klasičnih, donosimo priče koje oblikuju naš svijet i živote. Naši gledatelji žele zadovoljiti svoja filmska nepca, stoga svakodnevno pružamo zabavu uz nagrađivane filmove, vječne blockbustere i najveće holivudske zvijezde. Predivne bezvremenske priče s filmskoga platna dovodimo u vaše domove. Volimo filmove koliko i vi te ih zbog toga slavimo zajedno.

Gdje nas možete gledati