TV raspored

 • 00:45

  24. svibanj

  Apokalipsa sada

  Časniku američke vojske koji služi u Vijetnamu dodijeljen je zadatak da ubije odmetnutog pukovnika specijalnih snaga koji sebe doživljava kao boga.

 • 03:35

  24. svibanj

  Lara Croft: Tomb Raider (2001)

  Avanturistica iz videoigara Lara Croft oživljava u filmu u kojem se utrkuje protiv vremena i zlikovaca kako bi povratila moćne drevne artefakte.

 • 05:45

  24. svibanj

  Madagaskar 2

  Životinje s Madagaskara lete natrag za New York, no prisilno slijeću u jedan afrički rezervat u Keniji, gdje se susreću s drugim pripadnicima svoje vrste.

 • 07:40

  24. svibanj

  Zoolander 2

  Derek i Hansel iznova su namamljeni u Rim radi manekenstva, a ondje se nađu na meti zlokobne urote.

 • 09:35

  24. svibanj

  Lara Croft Tomb Raider: Kolijevka života (2003)

  Avanturistica Lara Croft kreće u potragu da spasi mitsku Pandorinu kutiju prije nego što je pronađe zli znanstvenik i regrutira bivšeg marinca koji je postao plaćenik da joj pomogne.

 • 11:55

  24. svibanj

  Dućan čuda gospodina Magoriuma (2007.)

  Nakon što sazna neke ozbiljne vijesti o budućnosti, mlada šegrtica čarobnog i ekscentričnog vlasnika trgovine igračkama nauči vjerovati u sebe i u svoje prijatelje.

 • 13:45

  24. svibanj

  Dama u dvorištu

  Jedan muškarac veže se za ženu koja živi u svojem kombiju "privremeno" parkiranom na njegovu kućnom prilazu.

 • 15:40

  24. svibanj

  Bumblebee (2018.)

  Dok je bio u bijegu 1987. godine, Bumblebee je pronašao utočište na otpadu u malom kalifornijskom gradiću na plaži, a Charlie Watson ga otkriva slomljenog i s ožiljcima od borbe.

 • 18:05

  24. svibanj

  Specijalni izvještaj

  U budućnosti u kojoj specijalna policijska postrojba može uhititi ubojice prije nego što počine zločin, jedan pripadnik te postrojbe i sam je optužen za buduće ubojstvo.

 • 21:00

  24. svibanj

  U sedamnaestoj

  Srednjoškolski život za Nadine postaje još nesnosniji kad njena najbolja prijateljica Krista počne izlaziti s njenim starijim bratom.

 • 23:00

  24. svibanj

  Zla smrt

  Petero prijatelja odlaze u zabačenu kolibu gdje pronalaze Knjigu mrtvih zbog koje nesvjesno prizovu demone koji obitavaju u obližnjoj šumi.

O nama

Ludi smo za filmovima: od francuskih komedija, skandinavskih trilera i britanskih drama, sve do ponajboljih holivudskih uradaka. Od suvremenih do klasičnih, donosimo priče koje oblikuju naš svijet i živote. Naši gledatelji žele zadovoljiti svoja filmska nepca, stoga svakodnevno pružamo zabavu uz nagrađivane filmove, vječne blockbustere i najveće holivudske zvijezde. Predivne bezvremenske priče s filmskoga platna dovodimo u vaše domove. Volimo filmove koliko i vi te ih zbog toga slavimo zajedno.

Gdje nas možete gledati