TV raspored

 • 02:25

  23. svibanj

  Projekt: Vještica iz Blaira II (2000.)

  Nakon gledanja filma Projekt Vještica iz Blaira (1999.), grupa turista dolazi u Burkittsville u Marylandu kako bi istražili fenomen i mitologiju, no suočavaju licem u lice se sa svojim neurozama.

 • 04:10

  23. svibanj

  Mačak, ne diraj mu šešir

  Život dvoje djece koja se dosađuju preokrene se naglavce kad ih posjeti mačka koja govori.

 • 05:55

  23. svibanj

  Zoolander

  Praznoglavog manekena na kraju karijere indoktriniraju da ubije premijera Malezije.

 • 08:35

  23. svibanj

  Lara Croft: Tomb Raider (2001)

  Avanturistica iz videoigara Lara Croft oživljava u filmu u kojem se utrkuje protiv vremena i zlikovaca kako bi povratila moćne drevne artefakte.

 • 10:30

  23. svibanj

  Avanture Tintina: Tajna jednoroga

  Ovo je prvi film trilogije Stevena Spielberga o slavnom dječaku-novinaru Tintinu. U ovoj ćemo animiranoj avanturi pratiti Tintina koji želi pronaći izgubljeno blago prije nego što ga se dočepa zlikovac Sakharine.

 • 12:30

  23. svibanj

  Nim na otoku mašte (2008.)

  Mašta i stvarnost sudaraju se nakon što otac djevojčice Nim nestane na moru. Sudbina joj donosi autoricu njezinog omiljenog serijala o Alexu Roveru s kojom će krenuti u potragu za svojim ocem.

 • 14:40

  23. svibanj

  Super 8

  Grupa prijatelja svjedoči sudaru vlakova tijekom ljeta 1979. godine i istražuje naknadne neobjašnjive događaje u njihovom malom gradu.

 • 16:55

  23. svibanj

  Dućan čuda gospodina Magoriuma (2007.)

  Nakon što sazna neke ozbiljne vijesti o budućnosti, mlada šegrtica čarobnog i ekscentričnog vlasnika trgovine igračkama nauči vjerovati u sebe i u svoje prijatelje.

 • 18:50

  23. svibanj

  Dama u dvorištu

  Jedan muškarac veže se za ženu koja živi u svojem kombiju "privremeno" parkiranom na njegovu kućnom prilazu.

 • 21:00

  23. svibanj

  Lara Croft Tomb Raider: Kolijevka života (2003)

  Avanturistica Lara Croft kreće u potragu da spasi mitsku Pandorinu kutiju prije nego što je pronađe zli znanstvenik i regrutira bivšeg marinca koji je postao plaćenik da joj pomogne.

 • 23:15

  23. svibanj

  München (2005.)

  Nakon zarobljavanja u Crnom rujnu i masakra nad izraelskim sportašima na Olimpijskim igrama 1972., petorica muškaraca izabrana su da eliminiraju ljude odgovorne za taj kobni dan.

O nama

Ludi smo za filmovima: od francuskih komedija, skandinavskih trilera i britanskih drama, sve do ponajboljih holivudskih uradaka. Od suvremenih do klasičnih, donosimo priče koje oblikuju naš svijet i živote. Naši gledatelji žele zadovoljiti svoja filmska nepca, stoga svakodnevno pružamo zabavu uz nagrađivane filmove, vječne blockbustere i najveće holivudske zvijezde. Predivne bezvremenske priče s filmskoga platna dovodimo u vaše domove. Volimo filmove koliko i vi te ih zbog toga slavimo zajedno.

Gdje nas možete gledati