TV raspored

 • 00:55

  21. svibanj

  Rat za krv (2009.) Novo

  U 2019. godini kuga je gotovo svakog čovjeka pretvorila u vampira. Suočena sa sve manjom zalihom krvi, dominantna rasa planira svoj opstanak.

 • 02:45

  21. svibanj

  Avijatičar (2004.)

  Priča o Howardu Hughesu, pioniru zrakoplovstva, ekscentričnom milijarderu, industrijalcu i holivudskom filmskom mogulu poznatom po ljubavnim vezama s nekim od najljepših žena svijeta.

 • 08:15

  21. svibanj

  Mačak, ne diraj mu šešir

  Život dvoje djece koja se dosađuju preokrene se naglavce kad ih posjeti mačka koja govori.

 • 09:50

  21. svibanj

  Indiana Jones i ukleti hram

  Godine 1935. indijski seljaci traže od Indiane Jonesa da im vrati kamen koji im je ukrao tajni kult ispod katakombi jedne drevne palače.

 • 12:05

  21. svibanj

  Indiana Jones i posljednji križarski pohod

  Godine 1938., nakon što mu otac nestane u potrazi za Svetim Gralom, Indiana Jones ponovno se suočava s nacistima kako bi ih spriječio da se domognu njegovih moći.

 • 14:30

  21. svibanj

  Indiana Jones i kraljevstvo kristalne lubanje

  Godine 1957. Indiana Jones upleten je u sovjetsku urotu za otkrivanje tajne u pozadini tajanstvenih artefakata znanih kao kristalne lubanje.

 • 16:55

  21. svibanj

  Nim na otoku mašte (2008.)

  Mašta i stvarnost sudaraju se nakon što otac djevojčice Nim nestane na moru. Sudbina joj donosi autoricu njezinog omiljenog serijala o Alexu Roveru s kojom će krenuti u potragu za svojim ocem.

 • 19:00

  21. svibanj

  Gospođica Potter (2006.)

  Priča o Beatrix Potter, autorici omiljene i najprodavanije dječje knjige „Priča o Petru Zecimiru" i njezinoj borbi za ljubav, sreću i uspjeh.

 • 21:00

  21. svibanj

  Američki vukodlak u Londonu

  Dvojicu američkih studenata koji pješice obilaze Veliku Britaniju napadne vukodlak za kojeg nitko od mještana ne želi priznati da postoji.

 • 22:55

  21. svibanj

  Sanjiva dolina

  Kada je Ichabod Crane poslan u Sleepy Hollow da istraži odrubljivanje glava troje ljudi, ispostavlja se da je krivac legendarna pojava po imenu Jahač bez glave.

O nama

Ludi smo za filmovima: od francuskih komedija, skandinavskih trilera i britanskih drama, sve do ponajboljih holivudskih uradaka. Od suvremenih do klasičnih, donosimo priče koje oblikuju naš svijet i živote. Naši gledatelji žele zadovoljiti svoja filmska nepca, stoga svakodnevno pružamo zabavu uz nagrađivane filmove, vječne blockbustere i najveće holivudske zvijezde. Predivne bezvremenske priče s filmskoga platna dovodimo u vaše domove. Volimo filmove koliko i vi te ih zbog toga slavimo zajedno.

Gdje nas možete gledati