TV raspored

 • 00:50

  17. svibanj

  Nebraska

  Ostarjeli otac, alkoholičar, sa svojim otuđenim sinom putuje iz Montane u Nebrasku kako bi preuzeo nagradu vrijednu milijun dolara.

 • 03:00

  17. svibanj

  Otimači izgubljenog kovčega

  Godine 1936. američka vlada angažira arheologa i pustolova Indianu Jonesa da pronađe Kovčeg saveza prije nego što se nacisti dokopaju njegovih čudesnih moći.

 • 05:25

  17. svibanj

  Indiana Jones i ukleti hram

  Godine 1935. indijski seljaci traže od Indiane Jonesa da im vrati kamen koji im je ukrao tajni kult ispod katakombi jedne drevne palače.

 • 06:05

  17. svibanj

  Pinocchio (2019.)

  Lutka Pinokio starog postolara Geppetta čarobno oživljava sa snovima da postane pravi dječak; Pinokio se lako zavede, tetura iz jedne nesreće u drugu.

 • 08:25

  17. svibanj

  Mali špijuni 3D: Kraj igre

  Maloljetni agenti Juni i Carmen Cortez kreću u svoju najnoviju i dosad najuzbudljiviju pustolovinu u virtualnu stvarnost 3D video igre osmišljene kako bi ih nadmudrila.

 • 10:00

  17. svibanj

  xXx: Povratak Xandera Cagea

  Xander Cage je ostavljen da umre nakon incidenta, iako se potajno vraća u akciju za novi, težak zadatak sa svojim vodičem Augustusom Gibbonsom.

 • 12:05

  17. svibanj

  Uskrsnuće

  Godine 33. AD rimskom tribunu u Judeji naloženo je da pronađe nestalo tijelo pogubljenog Židova za kojeg se govorka da je ustao iz mrtvih.

 • 14:05

  17. svibanj

  Spy Kids

  Carmen i Juni i ne slute da su njihovi roditelji nekad bili vrhunski tajni agenti. Sada su zbog nestanka nekoliko starih suradnika prisiljeni prekinuti mirovinu. U glavnoj je ulozi Antonio Banderas.

 • 15:55

  17. svibanj

  Izvorni kod

  Vojnik se budi u tuđem tijelu i otkriva da je dio eksperimentalnog vladina programa za pronalaženje terorista iz prigradskog vlaka, u roku od osam minuta.

 • 17:50

  17. svibanj

  Nemoguća misija: Raspad sistema

  Ethan Hunt i njegov IMF tim, zajedno s nekim poznatim saveznicima, utrkuju se s vremenom nakon što je misija pošla po zlu.

 • 21:00

  17. svibanj

  Ukroti vatru

  Biografska drama o crncu iz srednjeg sloja u Južnoafričkoj Republici u doba apartheida koji se radikalizira nakon što ga nepravedno optuže za terorizam, a njegovu suprugu siluju pripadnici policije.

 • 22:55

  17. svibanj

  40 dana bez komada

  Mladić se zaklinje na celibat tijekom 40 dana korizme nakon grubog prekida veze, no kad konačno nađe djevojku svojih snova, ne smije ništa poduzeti.

O nama

Ludi smo za filmovima: od francuskih komedija, skandinavskih trilera i britanskih drama, sve do ponajboljih holivudskih uradaka. Od suvremenih do klasičnih, donosimo priče koje oblikuju naš svijet i živote. Naši gledatelji žele zadovoljiti svoja filmska nepca, stoga svakodnevno pružamo zabavu uz nagrađivane filmove, vječne blockbustere i najveće holivudske zvijezde. Predivne bezvremenske priče s filmskoga platna dovodimo u vaše domove. Volimo filmove koliko i vi te ih zbog toga slavimo zajedno.

Gdje nas možete gledati