TV raspored

 • 01:20

  11. svibanj

  Otok Shutter (2010.)

  Priča o proganjajućoj misteriji i psihološkoj neizvjesnosti koja se u potpunosti odvija na otoku nalik tvrđavi na kojem se nalazi bolnica za mentalno bolesne kriminalce.

 • 04:00

  11. svibanj

  Posljednji gospodar zraka

  Pratimo pustolovine Aanga, mladog nasljednika duge loze Avatara, koji mora ovladati svima četirima elementima i spriječiti Naciju Vatre da porobi Vodena Plemena i Kraljevstvo Zemlje.

 • 06:15

  11. svibanj

  Podmornica U-571

  Na njemačku podmornicu ukrcaju se prerušeni američki podmorničari nastojeći se domoći stroja za šifriranje, Enigme.

 • 08:30

  11. svibanj

  Bumblebee (2018.)

  Dok je bio u bijegu 1987. godine, Bumblebee je pronašao utočište na otpadu u malom kalifornijskom gradiću na plaži, a Charlie Watson ga otkriva slomljenog i s ožiljcima od borbe.

 • 10:40

  11. svibanj

  Beskrajna priča (1984.) Novo

  Problematični dječak uranja u čudesan svijet mašte kroz stranice misteriozne knjige.

 • 12:45

  11. svibanj

  Mačak u čizmama (2011.)

  Mačak odmetnik, njegov prijatelj iz djetinjstva i zavodljiva maca kradljivica kreću u potragu za jajima Zlatne guske da skinu mačku ljagu s imena, vrate mu čast i povjerenje njegove majke i grada.

 • 14:30

  11. svibanj

  Nindža kornjače: izlazak iz sjene (2016.)

  Kornjače ulaze u još jednu bitku sa svojim neprijateljem Shredderom, koji je stekao nove saveznike u mutantskim razbojnicima Bebopu i Rocksteadyju te vanzemaljcu Krangu.

 • 16:45

  11. svibanj

  Larry Crowne

  Kad Larryja Crownea otpuste s posla, on se vraća na koledž i zaljubi se u svoju prelijepu nastavnicu govora.

 • 18:45

  11. svibanj

  Zaposlenik mjeseca (2006.) Novo

  Zabušant se natječe s nositeljem titule „Zaposlenik mjeseca" kako bi pridobio naklonost nove zaposlenice.

 • 21:00

  11. svibanj

  Koliba straha (2002.) Novo

  Pet studenata iznajmljuje kolibu u šumi i postaju žrtve užasnog virusa koji jede meso, što privlači neželjenu pozornost zastrašujućih mještana.

 • 22:50

  11. svibanj

  Oklada stoljeća

  Godine 2006.-2007., skupina ulagača kladi se protiv američkog tržišta hipoteka. Njihova istraga otkriva im koliko je to tržište manjkavo i korumpirano.

O nama

Ludi smo za filmovima: od francuskih komedija, skandinavskih trilera i britanskih drama, sve do ponajboljih holivudskih uradaka. Od suvremenih do klasičnih, donosimo priče koje oblikuju naš svijet i živote. Naši gledatelji žele zadovoljiti svoja filmska nepca, stoga svakodnevno pružamo zabavu uz nagrađivane filmove, vječne blockbustere i najveće holivudske zvijezde. Predivne bezvremenske priče s filmskoga platna dovodimo u vaše domove. Volimo filmove koliko i vi te ih zbog toga slavimo zajedno.

Gdje nas možete gledati