TV raspored

 • 02:40

  05. travanj

  Hellboy

  Demon kojeg su prizvali dok je bio dijete i spasili od nacista, odraste i postane borac protiv sila mraka koje prijete svijetu.

 • 05:25

  05. travanj

  Spy Kids

  Carmen i Juni i ne slute da su njihovi roditelji nekad bili vrhunski tajni agenti. Sada su zbog nestanka nekoliko starih suradnika prisiljeni prekinuti mirovinu. U glavnoj je ulozi Antonio Banderas.

 • 07:35

  05. travanj

  Podmornica U-571

  Na njemačku podmornicu ukrcaju se prerušeni američki podmorničari nastojeći se domoći stroja za šifriranje, Enigme.

 • 09:55

  05. travanj

  Larry Crowne

  Kad Larryja Crownea otpuste s posla, on se vraća na koledž i zaljubi se u svoju prelijepu nastavnicu govora.

 • 11:45

  05. travanj

  Bojno polje Zemlja

  Nakon što su izvanzemaljci porobili i zamalo istrijebili ljudsku vrstu, 3000. godine čovječanstvo se počinje boriti.

 • 14:05

  05. travanj

  Lemony Snicket: Niz nesretnih događaja

  Kad veliki požar ubije njihove roditelje, troje djece odvedu na skrb rođaku i kazališnom glumcu, grofu Olafu, koji potajno kuje zavjeru kako bi ukrao golemo bogatstvo njihovih roditelja.

 • 16:15

  05. travanj

  Dama u dvorištu

  Jedan muškarac veže se za ženu koja živi u svojem kombiju "privremeno" parkiranom na njegovu kućnom prilazu.

 • 18:25

  05. travanj

  Star Trek (2009.)

  Drski James T. Kirk pokušava živjeti u skladu s očevim nasljeđem - uz gospodina Spocka koji ga drži pod kontrolom - dok osvetoljubivi Romulanac iz budućnosti stvara crne rupe da uništi Federaciju.

 • 21:00

  05. travanj

  Oklada stoljeća

  Godine 2006.-2007., skupina ulagača kladi se protiv američkog tržišta hipoteka. Njihova istraga otkriva im koliko je to tržište manjkavo i korumpirano.

 • 23:30

  05. travanj

  München (2005.)

  Nakon zarobljavanja u Crnom rujnu i masakra nad izraelskim sportašima na Olimpijskim igrama 1972., petorica muškaraca izabrana su da eliminiraju ljude odgovorne za taj kobni dan.

O nama

Ludi smo za filmovima: od francuskih komedija, skandinavskih trilera i britanskih drama, sve do ponajboljih holivudskih uradaka. Od suvremenih do klasičnih, donosimo priče koje oblikuju naš svijet i živote. Naši gledatelji žele zadovoljiti svoja filmska nepca, stoga svakodnevno pružamo zabavu uz nagrađivane filmove, vječne blockbustere i najveće holivudske zvijezde. Predivne bezvremenske priče s filmskoga platna dovodimo u vaše domove. Volimo filmove koliko i vi te ih zbog toga slavimo zajedno.

Gdje nas možete gledati