TV raspored

 • 00:55

  27. travanj

  Međunarodna prijevara

  Agent Interpola i okružni tužitelj nastoje korumpiranu banku privesti pravdi. No kako ih slučaj vodi od New Yorka do Istanbula, otkrivaju svijet koji ne preza ni od čega.

 • 03:15

  27. travanj

  Thunderbirds

  Kada Hood pronađe i napadne tajnu bazu organizacije International Rescue i zatoči većinu članova obitelji Tracy, jedino mladi Alan Tracy i njegovi prijatelji mogu spasiti stvar.

 • 05:35

  27. travanj

  Obitelj Addams

  Prevaranti planiraju istjerati ekscentričnu obitelj pomoću suučesnika koji tvrdi da je njihov davno izgubljeni ujak.

 • 08:05

  27. travanj

  Specijalni izvještaj

  U budućnosti u kojoj specijalna policijska postrojba može uhititi ubojice prije nego što počine zločin, jedan pripadnik te postrojbe i sam je optužen za buduće ubojstvo.

 • 10:45

  27. travanj

  Alvin i vjeverice

  Nadobudni skladatelj otkriva tri muzikalne vjeverice i želi iskoristiti njihove nevjerojatne pjevačke sposobnosti kako bi se proslavio.

 • 12:35

  27. travanj

  Angry birds film

  Doznajte zašto su ptice tako ljutite. Kad na otok nastanjen pticama koje ne lete dođu tajanstvene male zelene svinje, na trima izopćenicima je da otkriju što svinje smjeraju.

 • 14:30

  27. travanj

  Obitelj Addams

  Prevaranti planiraju istjerati ekscentričnu obitelj pomoću suučesnika koji tvrdi da je njihov davno izgubljeni ujak.

 • 16:25

  27. travanj

  Lara Croft: Tomb Raider (2001)

  Avanturistica iz videoigara Lara Croft oživljava u filmu u kojem se utrkuje protiv vremena i zlikovaca kako bi povratila moćne drevne artefakte.

 • 18:25

  27. travanj

  Lara Croft Tomb Raider: Kolijevka života (2003)

  Avanturistica Lara Croft kreće u potragu da spasi mitsku Pandorinu kutiju prije nego što je pronađe zli znanstvenik i regrutira bivšeg marinca koji je postao plaćenik da joj pomogne.

 • 21:00

  27. travanj

  Braća

  Prilikom obilaska Afganistana helikopter jednog čovjeka je oboren i smatraju ga mrtvim. Kod kuće se njegov brat brine o obitelji. Čovjek se vraća, no s puno nagomilanih problema.

 • 23:00

  27. travanj

  Groblje kućnih ljubimaca

  Kad se dr. Louis Creed i njegova supruga Rachel presele iz Bostona u ruralni Maine sa svojih dvoje djece, par uskoro otkrije tajanstveno groblje skriveno duboko u šumi u blizini njihova novog doma.

O nama

Ludi smo za filmovima: od francuskih komedija, skandinavskih trilera i britanskih drama, sve do ponajboljih holivudskih uradaka. Od suvremenih do klasičnih, donosimo priče koje oblikuju naš svijet i živote. Naši gledatelji žele zadovoljiti svoja filmska nepca, stoga svakodnevno pružamo zabavu uz nagrađivane filmove, vječne blockbustere i najveće holivudske zvijezde. Predivne bezvremenske priče s filmskoga platna dovodimo u vaše domove. Volimo filmove koliko i vi te ih zbog toga slavimo zajedno.

Gdje nas možete gledati