TV raspored

 • 00:10

  13. travanj

  Hollywoodland

  Detektiv istražuje misterioznu smrt televizijskog Supermana Georgea Reevesa.

 • 02:35

  13. travanj

  Djeca rastavljenih roditelja

  Odrasli muškarac uhvaćen u unakrsnu vatru razvoda svojih roditelja otprije 15 godina otkriva da je, ne znajući, bio dio studije o djeci rastavljenih roditelja.

 • 04:20

  13. travanj

  Vrijednosti obitelji Addams

  Obitelj Addams pokušava spasiti svog voljenog ujaka Festera od njegove nove ljubavi sponzoruše, crne udovice po imenu Debbie.

 • 08:10

  13. travanj

  Indiana Jones i ukleti hram

  Godine 1935. indijski seljaci traže od Indiane Jonesa da im vrati kamen koji im je ukrao tajni kult ispod katakombi jedne drevne palače.

 • 10:25

  13. travanj

  MaksimUm (2010)

  Zli genij konačno pobjeđuje svog dobrog neprijatelja, ali ostaje bez svrhe u svijetu bez superheroja.

 • 12:20

  13. travanj

  Posljednji gospodar zraka

  Pratimo pustolovine Aanga, mladog nasljednika duge loze Avatara, koji mora ovladati svima četirima elementima i spriječiti Naciju Vatre da porobi Vodena Plemena i Kraljevstvo Zemlje.

 • 14:20

  13. travanj

  Thunderbirds

  Kada Hood pronađe i napadne tajnu bazu organizacije International Rescue i zatoči većinu članova obitelji Tracy, jedino mladi Alan Tracy i njegovi prijatelji mogu spasiti stvar.

 • 16:10

  13. travanj

  Nindža kornjače: izlazak iz sjene (2016.)

  Kornjače ulaze u još jednu bitku sa svojim neprijateljem Shredderom, koji je stekao nove saveznike u mutantskim razbojnicima Bebopu i Rocksteadyju te vanzemaljcu Krangu.

 • 18:25

  13. travanj

  Indiana Jones i posljednji križarski pohod

  Godine 1938., nakon što mu otac nestane u potrazi za Svetim Gralom, Indiana Jones ponovno se suočava s nacistima kako bi ih spriječio da se domognu njegovih moći.

 • 21:00

  13. travanj

  Dobri pastir

  Edward Wilson vjeruje u Ameriku i žrtvovat će sve da je zaštiti, no budući da je jedan od osnivača CIA-e, njegov idealizam polako se ruši jer sve više sumnja u ljude koji ga okružuju.

O nama

Ludi smo za filmovima: od francuskih komedija, skandinavskih trilera i britanskih drama, sve do ponajboljih holivudskih uradaka. Od suvremenih do klasičnih, donosimo priče koje oblikuju naš svijet i živote. Naši gledatelji žele zadovoljiti svoja filmska nepca, stoga svakodnevno pružamo zabavu uz nagrađivane filmove, vječne blockbustere i najveće holivudske zvijezde. Predivne bezvremenske priče s filmskoga platna dovodimo u vaše domove. Volimo filmove koliko i vi te ih zbog toga slavimo zajedno.

Gdje nas možete gledati