TV raspored

 • 00:15

  04. prosinac

  Ljubav prije svega

  Učmali život bankovnog službenika pretvara se u kaos nakon dolaska naručene mladenke iz Rusije.

 • 02:10

  04. prosinac

  Elitna postrojba

  U Rio de Janeiru 1997. kapetan Nascimento mora pronaći osobu koja će preuzeti njegovo radno mjesto dok se on istodobno nastoji obračunati s dilerima droge i kriminalcima prije posjeta Pape.

 • 04:25

  04. prosinac

  Čekajući Guffmana

  Nadobudni redatelj i donekle nadarena amaterska postava sladunjavog mjuzikla iz gradića u Missouriju obeznane se kad doznaju da će predstavi nazočiti netko s Broadwaya.

 • 07:35

  04. prosinac

  Živio Hollywood!

  Troje glumaca doznaje da o njihovim nastupima u filmu "Kući za Purim", drami koja je smještena na američki jug 1940-ih, kruže glasine da su dostojni nominacije za Oscara.

 • 09:05

  04. prosinac

  Chicago

  Chicago u dvadesetim godinama prošlog stoljeće. Velma Kelly i Roxie Hart nalaze se u zatvoru zbog ubojstva i bore se za slavu koja će ih spasiti od vješala.

 • 11:10

  04. prosinac

  Nindža kornjače

  Kada svijetu zaprijeti jedno drevno zlo, četiri tinejdžerske kornjače moraju se iznova ujediniti i prevladati svoje mane kako bi mu se suprotstavile.

 • 12:50

  04. prosinac

  Slučajni špijun

  Zahvaljujući intuiciji Bucka Yuena spriječena je pljačka u hongkonškom trgovačkom centru. Buck na kraju završi u Istanbulu i igrom slučaja postane špijun. Srećom, zna kung-fu.

 • 14:30

  04. prosinac

  Rolerica

  U teksaškom Bodeenu, buntovnica i zaljubljenica u nezavisnu rock glazbu, pronađe način da pobjegne od učmalosti malenog mjesta nakon što sazna za ligu natjecanja na koturaljkama u obližnjem Austinu.

 • 16:45

  04. prosinac

  Hvala ti za ljubav

  Romantična drama u čijem je središtu novopečeni ljubavni par: Tyler, čiji su se roditelji razveli nakon samoubojstva njegova brata i Ally, koja živi punim plućima nakon što je nazočila ubojstvu majke.

 • 19:00

  04. prosinac

  Ljupke kosti

  Ubijena djevojčica motri na svoju obitelj - i svojeg ubojicu - iz čistilišta.

 • 21:45

  04. prosinac

  Put oslobođenja

  Mladi par živi u predgrađu u Connecticutu sredinom 1950-ih i teško se nosi sa svojim osobnim problemima dok nastoji podići svoje dvoje djece.

O nama

Ludi smo za filmovima: od francuskih komedija, skandinavskih trilera i britanskih drama, sve do ponajboljih holivudskih uradaka. Od suvremenih do klasičnih, donosimo priče koje oblikuju naš svijet i živote. Naši gledatelji žele zadovoljiti svoja filmska nepca, stoga svakodnevno pružamo zabavu uz nagrađivane filmove, vječne blockbustere i najveće holivudske zvijezde. Predivne bezvremenske priče s filmskoga platna dovodimo u vaše domove. Volimo filmove koliko i vi te ih zbog toga slavimo zajedno.

Gdje nas možete gledati