TV raspored

 • 00:10

  26. prosinac

  Planet terora

  Nakon ispuštanja agensa iz eksperimentalnog biološkog oružja koji tisuće ljudi pretvara u stvorove nalik zombijima, na skupini je preživjelih da zaustave zaražene i odgovorne za ispuštanje agensa.

 • 02:20

  26. prosinac

  Mala Akila

  Akeelah je starmala jedanaestogodišnja djevojčica iz južnog Los Angelesa, koja ima dara za riječi. Zbog svoje nadarenosti dobiva priliku da se natječe za mjesto na nacionalnom natjecanju u sricanju.

 • 04:45

  26. prosinac

  Alvin i vjeverice

  Nadobudni skladatelj otkriva tri muzikalne vjeverice i želi iskoristiti njihove nevjerojatne pjevačke sposobnosti kako bi se proslavio.

 • 06:45

  26. prosinac

  Debela mama: kakav otac, takav sin

  Malcolm Turner i njegov posinak Trent odlaze na tajni zadatak u školu za djevojke kako bi istjerali ubojicu.

 • 08:35

  26. prosinac

  Alvin i vjeverice 3

  Dok izvode gluposti krstareći na kruzeru, vjeverice se slučajno nađu u moru i završe kao brodolomci u tropskom raju.

 • 10:10

  26. prosinac

  Alvin i vjeverice: Velika Alvintura

  Nakon niza nesporazuma, Alvin, Simon i Theodore uvjereni su da će Dave zaprositi svoju novu djevojku u Miamiju... a njih odbaciti.

 • 11:55

  26. prosinac

  Sumrak

  Kada se Bella Swan preseli u gradić na Pacifičkom sjeverozapadu, zaljubi se u Edwarda Cullena, tajanstvenog školskog kolegu koji otkriva da je vampir star 108 godina.

 • 14:10

  26. prosinac

  Sumrak saga: Mladi mjesec

  Edward ostavlja Bellu nakon napada koji ju je zamalo stajao života i ona se, tijekom depresije, upušta u još jednu problematičnu vezu, ovaj put sa svojim bliskom prijateljem Jacobom Blackom.

 • 16:45

  26. prosinac

  Kod kuće je najljepše

  Čovjek od tridesetak godina još uvijek živi sa svojim roditeljima, no oni angažiraju stručnjakinju koja će mu pomoći da se osamostali i odseli od kuće - i zabava počinje...

 • 18:45

  26. prosinac

  Noć i dan

  Mlada žena spetlja se s osramoćenim špijunom koji nastoji sprati ljagu sa svojeg imena.

 • 21:00

  26. prosinac

  Bit će krvi

  Iskusni tragač za srebrom Daniel Plainview doseli se u gradić Little Boston i počne bušiti naftu. Kako se Danielov posao širi, njegovi privatni problemi eskaliraju.

O nama

Ludi smo za filmovima: od francuskih komedija, skandinavskih trilera i britanskih drama, sve do ponajboljih holivudskih uradaka. Od suvremenih do klasičnih, donosimo priče koje oblikuju naš svijet i živote. Naši gledatelji žele zadovoljiti svoja filmska nepca, stoga svakodnevno pružamo zabavu uz nagrađivane filmove, vječne blockbustere i najveće holivudske zvijezde. Predivne bezvremenske priče s filmskoga platna dovodimo u vaše domove. Volimo filmove koliko i vi te ih zbog toga slavimo zajedno.

Gdje nas možete gledati