TV raspored

 • 00:05

  12. prosinac

  Magnolija

  Veličanstveni mozaik međusobno povezanih likova u potrazi za ljubavlju, oprostom i smislom u dolini San Fernando.

 • 03:45

  12. prosinac

  Juno

  Suočena s neplaniranom trudnoćom, neobična mlada žena donosi neuobičajenu odluku što se tiče nerođenog djeteta.

 • 06:25

  12. prosinac

  Kći mog šefa

  Nakon što od njega zatraže da pričuva kuću svojeg šefa, mladić čvrsto odluči približiti se šefovoj kćeri, no stalno iskrsava nešto što ga u tome sprječava.

 • 07:55

  12. prosinac

  Peta kategorija

  Niz katastrofalnih geoloških podudarnosti formira najveći uragan u ljudskoj povijesti. Jedna je obitelj izbačena iz kolotečine nizom međusobno povezanih događaja pokušavajući preživjeti oluju.

 • 09:30

  12. prosinac

  Čarobne hlače

  Četiri najbolje prijateljice kuju plan kako će ostati povezane preko ljeta kad svaka ode na svoju stranu: jedna drugoj posuđuju isti par starih traperica, koje, unatoč tomu što su djevojke posve različite građe, svakoj od njih savršeno pristaju.

 • 11:40

  12. prosinac

  Gospodari Dogtowna

  Heath Ledger nastupa u ovoj izmišljenoj priči o skupini mladih i izvrsnih skejtera s ozloglašenih ulica Dogtowna u Kaliforniji. Oni su Z-Boysi i pioniri uzbudljivog i novog sporta.

 • 13:45

  12. prosinac

  Film za upucavanje

  Parodija romantičnih komedija koja se fokusira na muškarca, djevojku u koju je zaljubljen, njegove roditelje i njezina oca.

 • 15:20

  12. prosinac

  Voditelj uzvraća udarac

  Istaknuti voditelj vijesti osjeća se ugroženim kada jednu ambicioznu ženu angažiraju kao novu voditeljicu.

 • 17:20

  12. prosinac

  Upoznajte Spartance

  Kralj Sparte Leonida i njegova vojska od 12 ljudi kreću u rat protiv Kserksa, perzijskog vladara, i spremni su na borbu do smrti za slobodu Sparte.

 • 19:00

  12. prosinac

  Večera za idiote

  Nakon što dozna da njegovi šefovi priređuju večeru slaveći idiotizam svojih posebnih gostiju, rukovoditelj u usponu propitkuje prednosti toga što je pozvan.

 • 21:25

  12. prosinac

  Nepomirljivi

  Jedanaest je godina prošlo otkako je Billy Munny položio oružje, posvetivši se svojoj djeci i ne baš uspješnoj farmi, no izdašna nagrada namami ga da iznova krene u akciju s odanim partnerom Nedom.

O nama

Ludi smo za filmovima: od francuskih komedija, skandinavskih trilera i britanskih drama, sve do ponajboljih holivudskih uradaka. Od suvremenih do klasičnih, donosimo priče koje oblikuju naš svijet i živote. Naši gledatelji žele zadovoljiti svoja filmska nepca, stoga svakodnevno pružamo zabavu uz nagrađivane filmove, vječne blockbustere i najveće holivudske zvijezde. Predivne bezvremenske priče s filmskoga platna dovodimo u vaše domove. Volimo filmove koliko i vi te ih zbog toga slavimo zajedno.

Gdje nas možete gledati