TV raspored

 • 02:00

  02. prosinac

  Kampanja za luzere

  Kongresnik umiješan u osobni skandal suočava se s nesmiljenim izazovom pred koji ga stavi naivni pridošlica kojeg financiraju dva beskrupulozna brata milijardera i lobista.

 • 03:40

  02. prosinac

  Vještice

  Fantastična priča, temeljena na knjizi Roalda Dahla, o malom dječaku i njegovoj dobrohotnoj baki, koji sprječavaju klan vještica da se riješi sve britanske djece tako što će ih pretvoriti u miševe.

 • 06:40

  02. prosinac

  Chicago

  Chicago u dvadesetim godinama prošlog stoljeće. Velma Kelly i Roxie Hart nalaze se u zatvoru zbog ubojstva i bore se za slavu koja će ih spasiti od vješala.

 • 08:35

  02. prosinac

  Čimpanze u svemiru

  Tri čimpanze poslane su u svemir radi istraživanja mogućeg izvanzemaljskog života, a zatim se bespilotni space shuttle prisilno spušta na nepoznat planet.

 • 10:10

  02. prosinac

  Imate li znanje za drugo stanje?

  Pratite život pet parova dok prolaze kroz uzbuđenja i iznenađenja rođenja djeteta, i shvaćaju da, što god planirali, život često pripremi nešto neočekivano.

 • 12:15

  02. prosinac

  Kućna pravila

  Homer Wells proživio je gotovo čitav život unutar zidina sirotišta u ruralnom Maineu i žudi za životom izvan njega. Uskoro se zaljubljuje u Candy te uči nezaboravne lekcije o životu, ljubavi i domu.

 • 14:45

  02. prosinac

  Hvala ti za ljubav

  Romantična drama u čijem je središtu novopečeni ljubavni par: Tyler, čiji su se roditelji razveli nakon samoubojstva njegova brata i Ally, koja živi punim plućima nakon što je nazočila ubojstvu majke.

 • 17:00

  02. prosinac

  Sommersby

  Jedan se farmer vraća kući iz Građanskog rata, no njegova supruga počinje sumnjati u njegov identitet.

 • 19:15

  02. prosinac

  Slučajni špijun

  Zahvaljujući intuiciji Bucka Yuena spriječena je pljačka u hongkonškom trgovačkom centru. Buck na kraju završi u Istanbulu i igrom slučaja postane špijun. Srećom, zna kung-fu.

 • 21:00

  02. prosinac

  Magla

  Iznenadna oluja donese krvoločna stvorenja u gradić, u kojem se mala skupina stanovnika zavuče u supermarket i bori za život.

 • 23:30

  02. prosinac

  Siroče

  Bračni par koji je nedavno izgubio dijete, usvaja devetogodišnju djevojčicu koja nije ni približno takvo nevinašce kakvim se čini.

O nama

Ludi smo za filmovima: od francuskih komedija, skandinavskih trilera i britanskih drama, sve do ponajboljih holivudskih uradaka. Od suvremenih do klasičnih, donosimo priče koje oblikuju naš svijet i živote. Naši gledatelji žele zadovoljiti svoja filmska nepca, stoga svakodnevno pružamo zabavu uz nagrađivane filmove, vječne blockbustere i najveće holivudske zvijezde. Predivne bezvremenske priče s filmskoga platna dovodimo u vaše domove. Volimo filmove koliko i vi te ih zbog toga slavimo zajedno.

Gdje nas možete gledati