TV raspored

 • 01:05

  28. studeni

  Zodijak

  Ovo je priča o Zodijaku, bizarnom revolverašu s kapuljačom krvnika, koji se izruguje policiji desecima pisama koja sadrže jezive poruke i kriptograme.

 • 04:15

  28. studeni

  Vještice

  Fantastična priča, temeljena na knjizi Roalda Dahla, o malom dječaku i njegovoj dobrohotnoj baki, koji sprječavaju klan vještica da se riješi sve britanske djece tako što će ih pretvoriti u miševe.

 • 06:20

  28. studeni

  Mala Akila

  Akeelah je starmala jedanaestogodišnja djevojčica iz južnog Los Angelesa, koja ima dara za riječi. Zbog svoje nadarenosti dobiva priliku da se natječe za mjesto na nacionalnom natjecanju u sricanju.

 • 08:25

  28. studeni

  Malena čudovišta

  Dječak otkriva nevjerojatan i jeziv svijet čudovišta ispod svojeg kreveta.

 • 10:10

  28. studeni

  Gospođa Brown

  Priča o nevjerojatnom prijateljstvu između najmoćnije žene svijeta, kraljice Viktorije, i jednostavnog škotskog gorštaka Johna Browna, koje je preobrazilo Britansko Carstvo.

 • 12:15

  28. studeni

  Rock zauvijek

  Djevojka iz provincije i gradski momak upoznaju se na Sunset Stripu, želeći ostvariti svoje snove o Hollywoodu.

 • 14:30

  28. studeni

  Kućna pravila

  Homer Wells proživio je gotovo čitav život unutar zidina sirotišta u ruralnom Maineu i žudi za životom izvan njega. Uskoro se zaljubljuje u Candy te uči nezaboravne lekcije o životu, ljubavi i domu.

 • 17:05

  28. studeni

  Crni vitez

  Nakon udarca u glavu, Jamal, zaposlenik srednjovjekovnog tematskog parka, budi se u Engleskoj iz 14. stoljeća.

 • 19:00

  28. studeni

  Imate li znanje za drugo stanje?

  Pratite život pet parova dok prolaze kroz uzbuđenja i iznenađenja rođenja djeteta, i shvaćaju da, što god planirali, život često pripremi nešto neočekivano.

 • 21:15

  28. studeni

  Čovječe, volim te

  Peter ide na spojeve s muškarcima kako bi pronašao vjenčanog kuma, no njegova bliskost s novim najboljim frendom izazove probleme sa zaručnicom. Hoće li njih troje živjeti sretno sve do kraja života?

 • 23:20

  28. studeni

  Kampanja za luzere

  Kongresnik umiješan u osobni skandal suočava se s nesmiljenim izazovom pred koji ga stavi naivni pridošlica kojeg financiraju dva beskrupulozna brata milijardera i lobista.

O nama

Ludi smo za filmovima: od francuskih komedija, skandinavskih trilera i britanskih drama, sve do ponajboljih holivudskih uradaka. Od suvremenih do klasičnih, donosimo priče koje oblikuju naš svijet i živote. Naši gledatelji žele zadovoljiti svoja filmska nepca, stoga svakodnevno pružamo zabavu uz nagrađivane filmove, vječne blockbustere i najveće holivudske zvijezde. Predivne bezvremenske priče s filmskoga platna dovodimo u vaše domove. Volimo filmove koliko i vi te ih zbog toga slavimo zajedno.

Gdje nas možete gledati